Politica de retur

  POLITICA DE RETUR a produselor EURO MEGA

În cazul în care doriți să anulați o comandă sau să vă retrageți din contract înainte ca produsele să fie efectiv livrate, vă rugăm să contactați SC EURO MEGA SRL la numărul de telefon 0731.003.552/0245.658.286 sau la adresa de e-mail [email protected].

Produsele trebuie returnate în starea de „produs nou” și însoțite de toate accesoriile aferente, documentele originale, în ambalajul lor original, în maxim 14 zile calendaristice. După ce produsele ajung  în depozitul nostru, în stare perfectă, contravaloarea acestora va fi returnată în maxim 30 de zile.

Vă rugăm sa aveți în vedere că, în calitate de consumator, sunteți responsabil pentru diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora . Dacă produsul returnat este deteriorat, are pete, prezintă urme de montaj, uzură sau folosire, zgârieturi, este murdar sau are feronerie lipsă și nu poate fi revândut ca și produs nou, se va percepe o taxă pentru a acoperi diferența de preț dintre un produs nou și un produs deja utilizat.

Sunt exceptate de la exercitarea dreptului de retur produsele:

  • realizate după specificațiile și instrucțiunile cumpărătorului.
  • produsele ce sunt parte a unui ansamblu și nu pot fi, prin natura acestora, separate de celelalte elemente componente.
  • produsele care nu se încadrează în spațiul clientului, datorită dimensiunii, în cazul în care clientul este înștiințat de dimensiuni.

Pentru produsele returnate conform prezentei politici de retur trebuie să suportați integral costurile legate de returnarea acestora.